Denumirea societatii
S.C. COMTEL TOTAL-NETWORKS S.R.L.
Sediu social
Mun. Bucuresti, sector 3
Bld. Ramnicu Sarat, nr. 7
bl. H17, et. 3, ap. 13
Nr. R.C. J40/15016/2007
CIF 22231707
IBAN RO18 RZBR 0000 0600 1349 6455
Raiffeisen BANK - Sucursala Decebal

DESPRE NOI

Inca de la infiintare, din anul 2007, bazandu-se pe profesionalismul echipei, societatea COMTEL TOTAL-Networks si-a propus sa se dezvolte alaturi de partenerii sai oferind servicii de acces Internet de calitate.

Societatea a crescut in permanenta, incheind parteneriate solide cu nume de prestigiu, marind substantial baza de clienti,iar apoi a devenit Partener Inregistrat CISCO SYSTEMS.

Incepand cu anul 2007, COMTEL TOTAL-Networks a inceput sa furnizeze servicii de acces Internet sectorului rezidential, iar din anul 2008, o data cu consodidarea retelei de acces a inceput sa furnizeze servicii de telefonie fixa VoIP.

Din anul 2008, pe baza parteneriatelor incheiate, COMTEL furnizeaza si servicii de televiziune prin cablu (CaTV), cu aceasta ocazie intregindu-si oferta Tri-Play.

Respectandu-si principiile asumate de la infiintare, COMTEL TOTAL-Networks continua sa se dezvolte pas cu pas. De aceea, pentru a oferi servicii sigure si de calitate, investeste permanent resurse importante in tehnologie.

In acelasi timp, pentru a se adapta necesitatii dvs. de solutii in telecomunicatii, COMTEL TOTAL-Networks a extins domeniul de activitate, oferta societatii cuprinzand o gama complexa de servicii IT, pornind de la acces Internet, webhosting, consultanta tehnica si retelistica, dar si furnizarea de echipamente de retea.